Skip to content

Werken bij AKF/AGF Nederland

Bekijk onze vacatures

Overzicht vacatures AKF/AGF Nederland

Vacatures Spuitgietbedrijf AKF/AGF Naarden, Nederland.

AKF/AGF Industrie B.V. is een gezonde onderneming welke voortdurend te maken heeft met dynamische bedrijfsontwikkelingen. Wij investeren in nieuwe, vooraanstaande technologie (op het gebied van spuitgieten en matrijzenbouw), vakkennis en de nodige faciliteiten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en hebben regelmatig vacatures voor spuitgieters of vacatures voor bankwerkers. De medewerker staat centraal en wij hechten daarom belang aan interne en externe scholing. Opleiding en ervaring kan een voordeel zijn maar hoeft niet perse aanwezig te zijn. Heb je kennis, ervaring of interesse in 1 van de volgende vakgebieden:

  • Administratie
  • CAM Engineering
  • Metaalbewerking ; CNC bewerken, constructie bankwerk, matrijzenbouw
  • Kunststof verwerking ; spuitgieters en productiemedewerkers
  • Kwaliteit
  • Logistiek

Dan nodigen we je van harte uit een sollicitatiebericht met CV te sturen naar info@akf-plastics.com.

Veel gestelde vragen:

Er zijn bij AKF/AGF beperkte mogelijkheden tot een (afstudeer) stage. Je kunt een open sollicitatie indienen waarin je duidelijk vermeld waar jouw stage aan moet voldoen, vergeet niet een recente cv bij te sluiten (dit is een verplicht veld). Jouw sollicitatie zal worden doorgestuurd naar afdeling P&O en zij laten jou binnen 7 werkdagen weten of en wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie verwijzen we je naar de selectieprocedure.

Ja, we hebben interne opleiding voor diverse functies.

Ja, afhankelijk van de opleiding bieden we BBL trajecten aan. Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail of verstuur een open sollicitatie.

Uiteraard, deze kun je via het online formulier naar ons versturen. Vergeet niet om een cv bij te sluiten. Dit is een verplicht veld.

Indien jij een ontvangstbevestiging in jouw e-mail hebt ontvangen, is de sollicitatie in goede orde bij ons binnen gekomen. Let op! Dit is een geautomatiseerd bericht.

Indien je geen passende vacature hebt gevonden kun je een open sollicitatie versturen. Vermeld in je motivatiebrief goed waarnaar je op zoek bent. Uiteraard kun je ook regelmatig ons vacature-overzicht bekijken.

Als we aanknopingspunten zien in het cv word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Na positieve evaluatie word je uitgenodigd voor een gesprek met de directie. Bij een positieve evaluatie worden de arbeidsvoorwaarden besproken en ontvang je een contract voorstel.

Voor vragen over de selectieprocedure of voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Johan Bakker. Klik hier om direct een mail te sturen.

Zodra jouw sollicitatie in goede orde is binnengekomen ontvang je van ons binnen 7 werkdagen na je sollicitatie een reactie. Als we je beter willen leren kennen nodigen we je uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

Vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor meer info.

Wanneer u het contactformulier invult bellen wij u zo snel mogelijk terug!

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.