Skip to content

Voorraadbeheer bij AKF plastics

De opslag van uw productie maakt deel uit van onze service

Voorraadbeheer en Just in Time Delivery Spuitgietproducten

Als standaard service bij AKF Plastics.

Bij AKF Plastics is het mogelijk om uw producten op onze locatie op te slaan. Sterker nog, wij slaan uw producten graag gratis op om zodoende op ieder moment vanuit voorraad te kunnen leveren. Voorraadbeheer zonder zorgen dus. Zodra de productie van uw spuitgietproducten en/of assemblage producten op gang is gekomen heeft dat twee duidelijke voordelen voor u als klant:

voorraadbeheer en opslag ruimte AKF plastics

Voorraadbeheer en opslag bij AKF Plastics in Naarden.

Gratis Voorraadbeheer & Opslag

Het direct leveren vanuit voorraad noemen wij ‘Just in Time Delivery’. Bij AKF Plastics maakt dit deel uit van onze standaard service. Dit bieden wij dan ook graag aan u aan. 

U betaalt niets extra’s voor het bijhouden van de voorraad, ook dit kunt u aan uw vertrouwde partner AKF Plastics overlaten. Wij beschikken over een voorraadmagazijn met 1250 pallet plaatsen, wat een hoge capaciteit voor de opslag betekent.

Matrijzentuin; uw matrijs is veilig

Ook matrijzen kunt u intern bij AKF Plastics te Naarden op laten slaan. Wanneer matrijzen intern in productie zijn genomen, slaan wij deze op in onze ‘matrijzentuin’. 

De matrijzentuin is een zeer veilige locatie, voorzien van meerdere beveiligingssystemen die de matrijzen beschermen tegen zowel inbraak als brand. De matrijzen blijven altijd uw eigendom. Zij worden voorzien van een typeplaat en met zorg opgeslagen.

Zowel uw producten als uw matrijzen kunt u laten opslaan bij AKF Plastics. Wij leveren uw producten direct uit voorraad als gratis deel van onze ‘Just In Time Delivery’ service. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige opslag en voorraadbeheer.

Gebruik maken van onze JIT diensten, voorraadbeheer of matrijzen opslag?

Heeft u behoefte aan een partner die het volledige opslag-traject uit handen kan nemen? Dan bent u bij ons op het goede adres. Neem direct contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek.

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.