Skip to content

Voorraad plastic spuitgieten

De opslag van uw productie maakt deel uit van onze service

‘Just in Time Delivery’ als standaard service bij AKF Plastics.

Bij AKF Plastics is het mogelijk om uw producten op onze locatie op te slaan. Sterker nog, wij slaan uw producten graag gratis op om zodoende op ieder moment vanuit voorraad te kunnen leveren. Zodra de productie op gang is gekomen heeft dat twee duidelijke voordelen voor u als klant:

  • Wanneer wij uw producten direct vanuit onze voorraad kunnen leveren stelt dat ons in staat om producties beter op elkaar af te stemmen. Dit bespaart vervolgens weer in de kosten.
  • U kunt zelf als klant uw producten direct uit vanuit onze voorraad leveren. Dat bespaart u ook nog eens tijd!

Gratis opslag

Het direct leveren vanuit voorraad noemen wij ‘Just in Time Delivery’. Bij AKF Plastics maakt dit deel uit van onze standaard service. Dit bieden wij dan ook graag aan u aan. U betaalt niets extra’s voor het bijhouden van de voorraad, ook dit kunt u aan uw vertrouwde partner AKF Plastics overlaten. Wij beschikken over een voorraadmagazijn met 1250 palletplaatsen, wat een hoge capaciteit voor de opslag betekent.

Matrijzentuin

Ook matrijzen kunt u intern bij AKF Plastics te Naarden op laten slaan. Wanneer matrijzen intern in productie zijn genomen, slaan wij deze op in onze ‘matrijzentuin’. De matrijzentuin is een zeer veilige locatie, voorzien van meerdere beveiligingssystemen die de matrijzen beschermen tegen zowel inbraak als brand. De matrijzen blijven altijd uw eigendom. Zij worden voorzien van een typeplaat en met zorg opgeslagen.

Zowel uw producten als uw matrijzen kunt u laten opslaan bij AKF Plastics. Wij leveren uw producten direct uit voorraad als gratis deel van onze ‘Just In Time Delivery’ service.

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Vul het formulier in en een lid van het verkoopteam zal contact met u opnemen.