Skip to content

Original Equipment Manufacturer - OEM Plastic onderdelen Leverancier

Uw OEM kunststofleverancier voor alle industrieën.

OEM spuitgegoten kunststof onderdelen

AKF Plastics: de drijvende kracht achter OEM kunststof onderdelen voor diverse industrieën.

Als toonaangevende Original Equipment Manufacturer voor kunststof spuitgietproducten is AKF Plastics toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kunststof oplossingen op maat voor diverse industrieën. We richten ons op precisie, innovatie en efficiëntie om ervoor te zorgen dat uw producten aan de hoogste normen voldoen.

Expertise in OEM kunststofproductie

AKF Plastics kan aan de meest complexe productvereisten voldoen en is toegewijd om met u samen te werken om uw behoeften te vertalen in OEM-spuitgietoplossingen van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan internationale normen in verschillende industrieën.

OEM de Componenten van de Hoogwaardige Douane voor Diverse Industrieën – van Voedsel aan Lucht- en Ruimtevaart, AKF heeft u gedekt.

Neem contact op met onze experts in OEM plastic onderdelen

AKF Plastics is uw betrouwbare partner voor OEM-productie van grote volumes. Gespecialiseerd in grootschalige, geautomatiseerde 24/7 productie, uitgebreide logistiek en internationale verzending. Perfect voor grote ondernemingen met aanzienlijke jaarlijkse spuitgietbehoeften. Heb je een vraag over materialen, spuitgieten of een specifiek OEM-product? We staan altijd klaar om je te helpen! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel:

+31 (0)35 694 5545

Kwaliteitslogo AKF

OEM fabrikant - AKF kunststoffen

Gerecycled plastic

AKF Plastics hecht veel belang aan het milieu en draagt bij aan een circulaire economie.

We gebruiken bijvoorbeeld gerecycled plastic en behouden toch onze certificeringsgaranties voor producten van hoge kwaliteit.

Spuitgieten van kleine series

AKF Plastics is uw optimale partner voor het spuitgieten van kunststof producten in kleine series.

Spuitgieten is ook ideaal voor de productie van complexe producten die uit meerdere onderdelen of zelfs meerdere materialen bestaan!

Spuitgieten van grote producten

AKF Plastics heeft alles in huis om de volledige spuitgietproductie van grote producten te verzorgen.

We hebben bijvoorbeeld spuitgietmachines die tot 1600 ton sluitkracht kunnen leveren en een schotgewicht tot 10.900 gram.

OEM Onderdelen

Als toonaangevende OEM kunststoffabrikant zijn we trots op ons vermogen om een breed scala aan kunststof onderdelen op maat te produceren. Dankzij onze ultramoderne faciliteiten en geavanceerde productietechnieken kunnen we voldoen aan de meest veeleisende specificaties en kwaliteitsnormen.

Uw OEM kunststoffenleverancier

Als uw vertrouwde OEM-leverancier van kunststoffen bieden we uitgebreide services voor het hele productieproces. Van initieel ontwerp en prototyping tot productie op grote schaal, assemblage en JIT-levering.

OEM plastic onderdelen Productie & Contractor

We fungeren ook als OEM-spuitgietcontractor voor andere OEM-productleveranciers. AKF heeft ruime ervaring in het produceren van kunststof onderdelen voor:

Injection moulding aircraft inside

OEM-diensten (Original Equipment Manufacturer) bij AKF

We bieden een complete reeks services voor OEM’s (Original Equipment Manufacturers) en zorgen ervoor dat uw projecten efficiënt en kosteneffectief worden afgerond. Onze diensten omvatten:

  • Ontwerp en ontwikkeling: Werk samen met ons ervaren team om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. We gebruiken de nieuwste CAD/CAM-technologie en DfX-principes om het ontwerp te optimaliseren voor productie, betrouwbaarheid en kwaliteit.
  • Spuitgieten: Met meer dan 40 geavanceerde spuitgietmachines produceren we zeer nauwkeurige kunststof onderdelen met een gewicht van 0,1 g tot 10.900 g. Onze capaciteiten omvatten het verwerken van standaard kunststoffen, hoogwaardige polymeren en technische kunststoffen onder cleanroomcondities.
  • Duurzame productie: We zetten ons in voor verantwoordelijkheid voor het milieu en nemen actief deel aan projecten gericht op recycling en CO2-reductie. Onze duurzame praktijken omvatten het omzetten van traditionele materialen naar gerecyclede kunststoffen en het implementeren van milieuvriendelijke productieprocessen.
  • Assemblage en logistiek: Van handmatige assemblage in cleanroomomgevingen tot geautomatiseerde productielijnen, wij zorgen ervoor dat uw producten volgens de hoogste normen worden geassembleerd en op tijd worden geleverd. Onze verpakkings- en logistieke diensten zijn afgestemd op uw specifieke eisen en garanderen betrouwbaarheid en efficiëntie.

Kunststofproductie voor Enterprise Bedrijven

Bij AKF Plastics zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide spuitgietoplossingen exclusief voor grote nationale en internationale ondernemingen. Onze volledig geautomatiseerde 24/7 productielijnen, uitgebreide logistieke mogelijkheden en grote opslagfaciliteiten zorgen ervoor dat we kunnen voldoen aan de veeleisende behoeften van onze klanten.

Onze services zijn bedoeld voor gevestigde bedrijven met een aanzienlijke koopkracht, die kunnen investeren in matrijzen en zich kunnen verbinden aan aanzienlijke jaarlijkse spuitgietvolumes. We streven naar partnerschappen met ondernemingen die onze capaciteiten kunnen inzetten voor grote projecten en gevestigde markten.

Aangepaste OEM Plastic onderdelen

Dankzij onze expertise in het maken van OEM kunststof onderdelen op maat kunnen we oplossingen leveren die de prestaties en duurzaamheid van uw producten verbeteren. Of u nu zeer nauwkeurige componenten of complexe assemblages nodig hebt, wij hebben de mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

Al meer dan 90 jaar loopt AKF Plastics voorop in de kunststofindustrie en biedt onze klanten innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise uw projecten ten goede kan komen

OEM plastic part - plastic Wheel
OEM plastic

Optimalisatie additieven

Naast het produceren van complete OEM kunststof producten, kunnen we bestaande onderdelen optimaliseren door er verschillende additieven aan toe te voegen. Dit kunnen brandvertragende additieven zijn om de veiligheid te verbeteren, antistatische additieven om statische lading op plastic oppervlakken te voorkomen en antimicrobiële additieven om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. Bij AKF Plastics gebruiken we de nieuwste en meest innovatieve materialen om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en functionaliteit.

AKF Plastics richt zich niet alleen op het gebruik van materialen die superieur zijn in kwaliteit en duurzaamheid, maar ook op het gebruik van materialen die de beste esthetische resultaten opleveren.

Om te voldoen aan de esthetische eisen van de OEM-industrie gebruiken we uitsluitend geavanceerde decoratieve technieken.

Op zoek naar een OEM fabrikant?

Neem direct contact op met onze OEM-onderdelendeskundigen.

Heb je specifieke behoeften voor je OEM kunststof producten? Of wil je mogelijke oplossingen met ons bespreken omdat je op zoek bent naar een ervaren en gecertificeerd spuitgietbedrijf? AKF Plastics, met zijn ISO AS9100 en ISO9001 certificeringen, heeft vele jaren ervaring op het gebied van spuitgieten voor diverse industrieën.

Neem contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier. Ons team kijkt ernaar uit je te ontmoeten en je unieke wensen te vervullen!

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.
Luchtvaart / Ruimtevaart

Gespecialiseerd en gecertificeerd voor de productie van onderdelen voor de ruimtevaart.

Bouw

Complex ontwerp? Geen probleem, dat is onze specialiteit.

Contingency Production™ AKF

Bij AKF Plastics hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van uitgebreide oplossingen voor verschillende industrieën, waaronder de ruimtevaart, de bouw, de productie van machines en apparatuur, de automobielsector en vele andere. Onze diensten omvatten alles van ontwerp en matrijsontwikkeling tot productie en logistiek. Met tientallen jaren ervaring bieden we snelheid en efficiëntie, wat resulteert in concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden. Onze innovatieve strategie, Contingency Production™ Planning, zorgt voor een ononderbroken productie, zelfs in onzekere marktomstandigheden. Of u nu actief bent in de luchtvaart, bouw, machinebouw, automobielindustrie of een andere sector, AKF Plastics garandeert betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie voor al uw kunststofbehoeften.

AKF Plastics EGuide

Download de AKF Bedrijfsbrochure

Alle informatie over AKF Plastics in één oogopslag. Wat we doen, waar we voor staan en hoe we u kunnen helpen met uw spuitgietuitdagingen.

Send us a call request

We will contact you as soon as possible.

Terugbelverzoek indienen

Wij nemen z.s.m. contact met u op.