Skip to content

Spuitgietoplossingen voor machine- en apparatenbouw

Spuitgieten machine- en apparatenbouw

Plastic producten voor machines en apparaten bij AKF Plastics.

Spuitgieten Machine- en Apparatenbouw

Kunststof spuitgietonderdelen voor de machine- en apparatenbouw.

Als specialisten in spuitgieten bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen voor industriële klanten in de machine- en apparaatbouw. Denk aan de ingewikkelde plastic onderdelen die te vinden zijn in allerlei soorten machines die worden gebruikt in de productie, bouw en andere industriële sectoren.

Spuitgieten van machine onderdelen

Wij begrijpen we het belang van kunststof componenten en de rol die ze spelen bij het waarborgen van soepele operaties binnen deze uiteenlopende bedrijfstakken. We zijn trots op het vervaardigen van complexe, hoogwaardige en nauwkeurig ontworpen kunststof onderdelen.

AKF Plastics is uw ideale partner voor betrouwbare oplossingen die de prestaties en duurzaamheid van uw machines verbeteren. We bieden volledige ondersteuning vanaf het ontwikkelingsconcept tot de uiteindelijke productie, waarbij we zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte vervulling van uw vereisten.

Injection moulding for machines

Diverse onderdelen voor de machine- en apparatenbouw.

Contact met onze Spuitgiet Experts

U heeft een vraag over materialen, het spuitgieten of een specifiek product voor de machine- en apparatenbouw? We staan voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar:
035 694 5545

Premium Dutch Quality Injection Moulding at AKF Logo red

Waar AKF Plastics Nederland voor staat:

Gerecycled Plastic

AKF Plastics hecht groot belang aan het milieu en draagt haar steentje bij aan een circulaire economie.

Zo maken wij gebruik van gerecyclede kunststoffen terwijl onze certificatie hoge kwaliteit producten garandeert.

SpuitGIETEN Machines - Kleine Series

AKF Plastics is uw optimale partner voor het spuitgieten van kleine series kunststofproducten.

Ook voor de productie van complexe producten bestaande uit meerdere componenten of zelfs meerdere materialen is spuitgieten ideaal!

Grote producten

AKF Plastics heeft alles in huis om de volledige spuitgietproductie van grote producten te verzorgen.

Zo beschikken wij over spuitgietmachines die tot 1600 ton sluitkracht en tot 10.900 gram shotgewicht kunnen leveren.

Spuitgieten voor de machinebouw sector

Bij AKF Plastics geloven we dat succes wordt gevormd door voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met meer dan 90 jaar aan ervaring in de industrie hebben we bewezen dat we meer zijn dan alleen een leverancier – we zijn uw strategische partner voor succes. Onze inzet voor ISO-normeringen benadrukt onze toewijding aan consistentie en kwaliteit in al onze processen. Met een indrukwekkend leveringspercentage van bijna 98% over een periode van 10 jaar, kunt u erop vertrouwen dat we niet alleen uw verwachtingen overtreffen, maar ook op tijd leveren.

AKF Plastics is gebouwd op een erfenis van vakmanschap en blijvende excellentie. Onze geschiedenis strekt zich uit over decennia van uitdagingen en successen, waardoor we een diepgaand begrip hebben van uw behoeften en doelen. We zijn er trots op een partner te zijn die uw visie omzet in tastbare realiteit, waarbij we de grenzen van mogelijkheden verleggen en uw projecten naar ongekende hoogten tillen.

Consequent & betrouwbaar

Binnen de veeleisende wereld van machinebouw is betrouwbaarheid essentieel. Bij AKF Plastics begrijpen we dat elke schakel in de ketting van cruciaal belang is. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan precisie-injectie-moulding zorgen ervoor dat u op ons kunt vertrouwen voor hoogwaardige kunststof onderdelen die voldoen aan de strengste normen.

Van componenten voor complexe machines tot nauwkeurig ontworpen producten voor machineconstructie, onze betrouwbare oplossingen versterken uw bedrijf. Kies voor AKF Plastics en ervaar de gemoedsrust die voortkomt uit samenwerken met een partner die uw betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Medical injection moulding - Medical room

Toepassingen kunststof voor de machine- en apparatenbouw:

Kip afslag

Kunststof onderdelen
pluimveeverwerkingsindustrie

Hoogwaardige, onmisbare componenten die voldoen aan strikte normen voor de pluimvee industrie.

Visafslag

Kunststof onderdelen vis en zeevruchten industrie

Plastic onderdelen voor aandrijfriemen en besturingselementen voor o.a. ontgratings en fileermachines.

Coffeemachines - Injection molding for machines.

Kunststof onderdelen voor professionele horeca machines

Diverse kunststof onderdelen met nauwkeurige toleranties voor machines en apparaten voor voedsel en dranken.

plastic onderdelen robots en machines

Kunststof onderdelen
robots en machines

Hoogwaardige plastic componenten voor robotarmen, robots en machines in diverse industrieën. 

Plastic onderdelen machines parts plastic

Kunststof onderdelen voor machines

Diverse kunststof onderdelen met nauwkeurige toleranties voor machines en apparaten. 

plastic parts machines

Kunststof onderdelen voor elektronica

Diverse kunststof onderdelen met nauwkeurige toleranties gebruikt in elektronische componenten of motoren.

Plastic spuitgietproducten voor de machine- en apparatenbouw

Onze uitgebreide expertise in spuitgieten, gecombineerd met state-of-the-art machines en toegewijde professionals, vormen de drijvende kracht achter uw succes. Wij gaan verder dan productie; we creëren oplossingen die uw visie tot leven brengen. Met AKF Plastics heeft u niet alleen een partner, maar ook een team dat uw uitdagingen begrijpt en met u samenwerkt om grenzen te verleggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden.

machine-injection-moulded parts

Dankzij onze productielocatie én het gebruik van de meest hoogwaardige spuitgietmatrijzen, bieden wij de perfecte oplossing om uw productiebehoeften in de machine- en apparatenbouw te vervullen. We begrijpen dat elk moment van uitval kostbaar is, en daarom garanderen wij duurzame en betrouwbare componenten die uw bedrijf soepel laten draaien, zonder onderbrekingen

Spuitgietproduct-plastic-product-bouw-sector

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Naast de grote voordelen die spuitgieten boven andere productietechnieken biedt, zijn er nog andere specifieke – maar essentiële – voordelen die AKF Plastics als partner voor de bouwproductie biedt.

1. Het gebruik van metalen matrijzen

Metalen matrijzen voor kunststofproductie zijn superieur. Dit komt omdat doorgehard stalen matrijzen gegarandeerd een optimaal resultaat bieden bij een productie tot wel één miljoen aantallen. Aluminium matrijzen kunnen slechts bij een productie tot 20.000 stuks een optimaal resultaat bieden. AKF Plastics maakt altijd gebruik van stalen matrijzen.

2. Rendabele productie in Nederland

Eenvoudige producten die weinig tot geen manuele assemblage vereisen zijn het meest rendabel te produceren in Nederland. De productielocatie van AKF Plastics is gevestigd te Naarden.

Spuitgieten voor de Machine- en Apparatenbouw

Neem rechtstreeks contact op met onze spuitgietexperts.

Op zoek naar capaciteit? Wilt u weten welke projecten wij allemaal hebben afgerond voor de bouwsector of bent u benieuw hoe we u van dienst kunnen zijn met uw project? Neem eenvoudig en snel contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.
Luchtvaart / Aerospace

Gespecialiseerd en gecertificeerd voor luchtvaart onderdelen productie.

Automotive

Spuitgietoplossingen voor alle soorten kunststof auto onderdelen.

Bouw en Constructie

Ingewikkeld ontwerp? Geen probleem, dit is onze specialiteit.

AKF's Contingency Production™

Bij AKF Plastics bieden we een allesomvattende oplossing voor de machine- en apparatenbouwsector, inclusief ontwerp, matrijsontwikkeling, productie en logistiek. Met onze uitgebreide expertise en ervaring kunnen we snel en efficiënt werken, wat resulteert in concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden. Bovendien hebben we een innovatieve strategie, Contingency Production™ Planning, ontwikkeld om ononderbroken productie te garanderen, zelfs in onzekere marktomstandigheden. Kies voor AKF Plastics voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie in de machine- en apparatenbouwsector.
Brochure van AKF Plastics Downloaden

Download de AKF Bedrijfsbrochure

Alle informatie over AKF Plastics op een rij. Wat we doen, waar we voor staan en hoe we u kunnen helpen met uw spuitgietuitdagingen. 

Terugbelverzoek indienen

Wij nemen z.s.m. contact met u op.