Skip to content

Logistiek

Optimaal verzorgd door AKF Plastics

AKF Plastics regelt ook de logistiek voor haar klanten.

Wanneer u matrijzen nodig heeft voor uw eigen productie op een externe locatie, dan wordt dit geregeld door AKF Plastics zelf. Wij geven hier de voorkeur aan omdat matrijzen kwetsbare onderdelen beschikken die wij uiteraard in de best mogelijke staat willen behouden tijdens vervoer. Om de matrijzen te vervoeren hebben wij een transportatie mogelijkheden gereed staan, waaronder een terreinwagen met vierwielaandrijving. Alleen in gevallen waarbij het gewicht meer dan 1500 kilo bedraagt laten wij het transport extern verzorgen.

  • Meerdere transportmogelijkheden tot 1500 kilo
  • Grote opslagruimte voor uw matrijzen
  • Kwetsbare onderdelen in goede handen

Externe productie

In het geval van externe productie zorgen wij ervoor dat de matrijs volledig gereed is voor de productie wanneer wij deze aanleveren, inclusief de benodigde centreerranden, koelaansluitingen en eventuele andere aansluitingen. Wij staan u graag bij voor een optimaal verloop van de productie. Mocht u problemen ondervinden op uw eigen productielocatie, dan kunt u rekenen op de steun van AKF Plastics. Wij zien dat als vanzelfsprekend voor onze service.

Opslag

Wanneer matrijzen intern in productie worden genomen, hebben wij hier een aparte opslagruimte voor. Dit noemen wij onze matrijzentuin. De opgeslagen matrijzen in deze tuin worden voorzien van een typeplaat en blijven altijd in uw eigendom. De opslagruimte bevindt zich op onze productielocatie en is uiterst veilig, voorzien van diverse beveiligingssystemen en alarmen ter bescherming tegen inbraak en brand.

Voor AKF Plastics zijn ook de aftersales van groot belang. Wij helpen u graag bij het vervoer naar een externe locatie en het opstarten van de productie of juist de veilige opslag van uw matrijs bij ons op locatie.

Vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor meer informatie.

Wanneer u het contactformulier invult bellen wij u zo snel mogelijk terug!