Skip to content

Logistiek & Opslag Spuitgietproducten

UW LOGISTIEK Optimaal verzorgd door AKF Plastics

Logistiek & Opslag Spuitgieten

Uw logistieke partner voor het vervoeren van spuitgietmatrijzen, het opslaan en leveren van spuitgietproducten en de opslag van matrijzen.

Wanneer u matrijzen nodig heeft voor uw eigen productie op een externe locatie, dan wordt dit geregeld door AKF Plastics zelf. Wij geven hier de voorkeur aan omdat matrijzen kwetsbare onderdelen beschikken die wij uiteraard in de best mogelijke staat willen behouden tijdens vervoer. 

Om de matrijzen te vervoeren hebben wij een transportatie mogelijkheden gereed staan, waaronder een terreinwagen met vierwielaandrijving. Alleen in gevallen waarbij het gewicht meer dan 1500 kilo bedraagt laten wij het transport extern verzorgen.

Meer informatie over het opslaan van uw spuitgietproducten en het uit voorraad leveren via onze JIT Delivery diensten kunt u terugvinden op onze voorraadbeheer pagina.

AKF Plastics logistiek

AKF Plastics is tevens uw logistieke partner.

Externe Spuitgietproductie

In het geval van externe productie zorgen wij ervoor dat de matrijs volledig gereed is voor de productie wanneer wij deze aanleveren, inclusief de benodigde centreerranden, koelaansluitingen en eventuele andere aansluitingen. 

Wij staan u graag bij voor een optimaal verloop van de productie. Mocht u problemen ondervinden op uw eigen productielocatie, dan kunt u rekenen op de steun van AKF Plastics. Wij zien dat als vanzelfsprekend voor onze service.

Opslag van Spuitgietmatrijzen

Wanneer matrijzen intern in productie worden genomen, hebben wij hier een aparte opslagruimte voor. Dit noemen wij onze matrijzentuin. De opgeslagen matrijzen in deze tuin worden voorzien van een typeplaat en blijven altijd in uw eigendom. 

De opslagruimte bevindt zich op onze productielocatie en is uiterst veilig, voorzien van diverse beveiligingssystemen en alarmen ter bescherming tegen inbraak en brand.

Voor AKF Plastics zijn ook de aftersales van groot belang. Wij helpen u graag bij het vervoer naar een externe locatie en het opstarten van de productie of juist de veilige opslag van uw matrijs bij ons op locatie.

Gebruik maken van onze logistieke dienstverlening?

Neem direct contact op met onze logistieke experts.

Wilt u een eigen matrijs laten bouwen en deze laten vervoeren naar een externe locatie of wilt u een matrijs veilig laten opslaan door AKF Plastics? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een prijsopgave.

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.