Skip to content

Waarom zou ik voor AKF Plastics kiezen?

Waarom zou ik voor AKF Plastics kiezen?

U bent hier:

AKF is een relatief kleine maar uiterst specialistische organisatie op het gebied van spuitgieten. Een zeer hoge mate van kennis en ervaring doet ons immer voorop lopen. Wij investeren onophoudelijk in de laatste spuitgietmachines, scholing en opleiding. Hierdoor zijn wij in staat om enthousiaste jonge operators aan te trekken die we in hun en ons belang verder opleiden.

Spuitgiet capaciteit AKF Plastics

Niet alleen vaktechnisch maar ook op algemeen vlak. Door onze omvang zijn wij snel, flexibel, voordelig en krijgt u altijd vrijwel direct antwoord op uw vraag. Wij zijn transparant en laten u het proces begrijpen zodat U weet waar u in investeert.

Wij hebben ruime capaciteit van 0.5 gram product tot aan 10 Kg producten. Ook is AKF Plastics centraal gelegen in het historische Naarden waar we ultramoderne productietechniek combineren met Middeleeuwse forten. Daarnaast zijn wij zijn hoog gekwalificeerd en gecertificeerd waarbij wij al decennia op hoog niveau spuitgietproducten aan de luchtvaart industrie leveren.

Contingency production

In 2022 heeft AKF plastics besloten om Sinds 2022 heeft AKF Plastics unieke strategie ontwikkeld: Contingency Production™ Planning. Deze methode werkt op basis van vier belangrijke pijlers. Deze aanpak garandeert de meest betrouwbare en stabiele productie in de markt. Onzekerheden op het gebied van prijs en beschikbaarheid behoren hierdoor tot het verleden. Meer over deze contingency strategie kunt u hier terugvinden.

Heeft u wat aan dit artikel gehad?
Dislike 0