Skip to content

Assemblage kunststof spuitgietproducten

in-huis assemblage van uw kunststof producten

Assemblage spuitgietproducten

Assemblage van spuitgietproducten op locatie of bij AKF.

AKF Plastics specialiseert zich in het verzorgen van volledige spuitgietproducties. Hier kunnen assemblages van spuitgietproducten uiteraard ook onder vallen. In overleg met de klant kijken wij naar wat de optimale keuze is voor de situatie. 

In het algemeen is het namelijk verstandig om assemblage uit te besteden, om zodoende te besparen in de kosten. In bijzondere gevallen kunnen wij echter ook op locatie assemblages voor u uitvoeren. Afhankelijk van de complexiteit van de kunststof spuitgietproducten en de seriegrootte, nemen wij – in overleg met u – een economische en kwalitatief verantwoorde beslissing. 

De voordelen van assemblage van spuitgietproducten bij AKF Plastics:

Assemblage plastic spuitgiet producten

Volledige in-huis assemblage bij AKF Plastics in Naarden.

Assemblage spuitgietproducten

Wanneer u kleine series wilt spuitgieten en er sprake is van complexe assemblage na productie, dan kunnen wij u op onze locatie te Naarden helpen. AKF Plastics denkt namelijk altijd vanuit de wensen van de klant, en wanneer assemblage op locatie de meest gepaste of gewenste oplossing is, dan is dit uiteraard mogelijk. Indien nodig verzorgt AKF Plastics ook de inkoop van de extra artikelen, de warehousing en de logistiek. Dit kan u meerdere besparingen opleveren. 

Assemblage uitbesteden

Wanneer u grotere series wilt produceren zullen wij u bijstaan in het beperken van de kosten door de assemblage – indien nodig – te simplificeren. Vervolgens kunnen wij het proces dan overdragen naar landen waar de kosten voor het assembleren lager liggen.

AKF Plastics denkt altijd vanuit de klant. Als het op assemblage aankomt kijken wij hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden zonder dat de producten aan kwaliteit in hoeven te schikken. Alles is mogelijk.

Assemblage kunststof spuitgietproducten nodig?

Bent u op zoek naar een spuitgiet-partner die de tevens het assemblage traject kan verzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunnen we u ook terugbellen. U kunt hiervoor een terugbelverzoek indienen via onderstaande button.

De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.