Skip to content

Assemblage

Op locatie mogelijk door AKF Plastics

Assemblage op locatie uitvoeren of uitbesteden? Wij denken met u mee.

AKF Plastics specialiseert zich in het verzorgen van volledige spuitgietproducties. Hier kunnen assemblages uiteraard ook onder vallen. In overleg met de klant kijken wij naar wat de optimale keuze is voor uw situatie. In het algemeen is het namelijk verstandig om assemblage uit te besteden, om zodoende te besparen in de kosten. In bijzondere gevallen kunnen wij echter ook op locatie assemblages voor u uitvoeren.

  • Meerdere mogelijkheden voor assemblage
  • Uitbesteding bij simpele assemblages
  • Op locatie complexe assemblages van kleine series mogelijk

Assemblage op locatie

Wanneer u kleine series wilt spuitgieten en er sprake is van complexe assemblage na productie, dan kunnen wij u op onze locatie te Naarden helpen. AKF Plastics denkt namelijk altijd vanuit de wensen van de klant, en wanneer assemblage op locatie de meest gepaste of gewenste oplossing is, dan is dit uiteraard mogelijk.

Assemblage uitbesteden

Wanneer u grotere series wilt produceren zullen wij u bijstaan in het beperken van de kosten door de assemblage – indien nodig – te simplificeren. Vervolgens kunnen wij het proces dan overdragen naar landen waar de kosten voor het assembleren lager liggen.

AKF Plastics denkt altijd vanuit de klant. Als het op assemblage aankomt kijken wij hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden zonder dat de producten aan kwaliteit in hoeven te schikken. Alles is mogelijk.

Vragen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor meer informatie.

Wanneer u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!